Најверојатно најзаборавениот шофер

Непозната личност (рускиот наслов на видеото сугерира дека се работи за плавуша) возела со цревото за полнење бензин од бензинска кој висел на нејзиниот Форд Мондео сè додека не ја запрел полицаец.