Успешна реклама за новиот Touareg на која ќе „паднат“ сите татковци на ќеркиРетко кој татко би ѝ дозволил на ќерката да вози автомобил на матурската вечер, освен ако не се работи за нов Touareg со кој ќе ги надитри момците и ќе им го сврти вниманието од ќерката. Успешна реклама на која ќе „паднат“ сите заштитнички настроени татковци на ќерки.