5 забавни серии што ќе ви го исполнат слободното време овој март

Rabbit Hole со Кифер Сатерленд во главната улога е одлична серија којашто ќе им се допадне на љубителите на трилери и мистерии, а ќе биде ексклузивно достапна на SkyShowtime. Што друго можете да гледате овој март?

5-zabavni-serii-shto-kje-vi-go-ispolnat-slobodnoto-vreme-ovoj-mart-01.jpg

Сериите се одличен начин да го исполните слободното време, а ако овој март сте расположени за нешто ново, забавно и возбудливо, имаме неколку одлични предлози за вас.

Пет серии кои можете да ги погледнете ексклузивно на SkyShowtime:

Rabbit Hole

  • Ексклузивно достапна на SkyShowtime од 31 март, со нови епизоди секоја недела.

Шпионска трилер-серија којашто ја раскажува приказната за Џон Веир (Кифер Сатерленд), мајстор за измама во светот на корпоративната шпионажа, кој е наместен за убиство од моќни сили, способни да влијаат и да го контролираат населението.

5-zabavni-serii-shto-kje-vi-go-ispolnat-slobodnoto-vreme-ovoj-mart-04.jpg

Success (Uspjeh)

  • Ексклузивно достапна на SkyShowtime од 14 март.

Success е повеќеслојна хрватска драмска серија, фокусирана на впечатливите ликови, секој од нив на некој начин исцрпен од секојдневната борба на животот во градот.

Серијата е горчлива ода за градот Загреб, која нуди мрачен увид во функционирањето на современото општество преку приказните на обичните луѓе кои биле турнати преку работ.

5-zabavni-serii-shto-kje-vi-go-ispolnat-slobodnoto-vreme-ovoj-mart-05.jpg

Hackerville

  • Ексклузивно достапна на SkyShowtime од 14 март.

Кога трагите за еден хакерски напад на голема германска банка ќе доведат до Романија, експертката на БКА за киберкриминал Лиза Мец (Ана Шумахер) ја испраќаат од Франкфурт во Темишвар, нејзиниот роден град, за да работи со локалните истражители.

5-zabavni-serii-shto-kje-vi-go-ispolnat-slobodnoto-vreme-ovoj-mart-03.jpg

Czech It Out! (Spoly & hladovi)

  • Наскоро – ексклузивно на SkyShowtime од 14-ти март.

Познатиот љубител на храна Лукаш Хејлик и неговата ќерка тинејџерка Клара Хејликова тргнуваат во епска кулинарска авантура низ Чешка за да ги откријат сета храна, култура и забава која ги нуди нивната земја.

Презентирана како записи во илустрираниот патопис на Клара, Czech it Out! ги кани мештаните и туристите да ја доживеат Чешка.

5-zabavni-serii-shto-kje-vi-go-ispolnat-slobodnoto-vreme-ovoj-mart-02.jpg

The Sleepers (Bez vědomí)

  • Ексклузивно достапна на SkyShowtime од 14 март.

The Sleepers е шпионска драма која се одвива на крајот на 1989 година за време на распаѓањето на Советската империја.

Среде Нежната револуција, со која се стави крај на 40-годишната доминација на Москва, една обична жена се наоѓа меѓу два света: оној на Државната безбедност и оној на отпадниците.

5-zabavni-serii-shto-kje-vi-go-ispolnat-slobodnoto-vreme-ovoj-mart-06.jpg

За SkyShowtime

SkyShowtime е следниот голем стриминг сервис во Европа, кој е лансиран на преку 20 пазари, во преку 90 милиони домаќинства. Сега достапен во Албанија, Андора, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Данска, Финска, Унгарија, Косово, Црна Гора, Северна Македонија, Норвешка, Холандија, Полска, Португалија, Романија, Србија, Словачка, Словенија, Шпанија и Шведска.

Заедничката соработка на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime ви ја носи најдобрата забава, филмови и оригинални серии од брендовите на Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock. SkyShowtime ќе понуди и бројни содржини од локална продукција, како и SkyShowtime Original играни серии.

Би можело да ве интересира:

10 серии на Нетфликс кои се совршени за оваа есен Ако ви се гледа добар трилер, изгледајте ја The Night Agent, а ако сте расположе...
6 одлични серии на Нетфликс за сечиј вкус Ако сте љубител на еротски трилери и барате нешто ново за гледање на Нетфликс, т...
10 (по)нови мини-серии што ќе ги изгледате во еден здив Мистериозни убиства, политичка скандали и опасна жена која била на чело на најмо...
„Епизодата кога сите загубивме пријател“: Најзабавните моменти од „Friends“ со засекогаш омилениот Ч... Забавната игра во која Чендлер и Џои го добиваат станот на Моника и Рејчел, но и...
10 филмови и серии кои ќе ви разбудат носталгија Дали сонувавте да имате моќ како Пру, Пејџ и Фиби од Charmed? А, дали се сеќават...
Го гледав филмот „Barbie“ – Кои ми беа првите впечатоци и зошто треба да му дадете шанса? Шарениот розов свет ве учи што значи да се самоспознаете, тангира повеќе важни т...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg