Препорачуваме: 10 предлог подароци за Денот на вљубените од Божиновски часовници и накит - Results from #1


Препорачуваме: 10 предлог подароци за Денот на вљубените од Божиновски часовници и накит

ЗА НЕГО:

1. Часовник Swatch во црно-црвена комбинација

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-07.jpg

Цената на часовникот е 4.700 денари и можете да го купите тука. 

 2. Еден од бестселерите на Swatch – BBBlue

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-08.jpg

Цената е 6.100 денари, можете да го купите тука.

3. Calvin Klein алка од колекцијата Anchor – челик со кожа

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-09.jpg

Цената на алката е 4.400 денари и можете да ја купите тука

4. Calvin Klein манжетни

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-10.jpg

Цената на манжетните е 5.100 денари и можете да ги купите тука.

5. Паричник Mont Blanc, колекција Sartorial

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-11.jpg

Цената на паричникот е 12.900 денари и можете да го купите тукаНајчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg