Препорачуваме: 10 предлог подароци за Денот на вљубените од Божиновски часовници и накит

Ни се ближи празникот на љубовта и виното, а зошто да не си најдете причина повеќе за уште еден убав ден со саканите? Нема ништо поубаво од подароци подготвени со многу љубов и подарени од срце.

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-01.jpg

Нашите фаворити од Божиновски часовници и накит ЗА НЕА и ЗА НЕГО, може да ги погледнете во прилог и да ги нарачате онлајн веднаш:

ЗА НЕА:

1. Часовник од најновата колекција Swatch Valentines 2021

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-02.jpg

Цена: 4.100 денари. Можете да го купите тука.

2. Уште еден модел од оваа најнова колекција на Swatch

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-03.jpg

Цена: 5.800 денари. Можете да го купите тука.

 3. Calvin Klein алка од колекцијата Lovin, во комбинација со ланче и прстен

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-04.jpg

Цената на алката е 7.600 денари и можете да ја купите тука. Цената на ланчето е 5.700 денари и можете да го купите тука

Цената на прстенот е 4.500 денари и можете да го купите тука

4. Calvin Klein обетки од колекција Origami во комбинација со алка

preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-05.jpg

Цена на обетките e 5.700 денари и можете да ги купите тука. Цената на алката е 8.300 денари и можете да ја купите тука. 

5. Часовник MyCalvins со кожено ремче

 preporacuvame-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-od-bozinovski-casovnici-i-nakit-06.jpg

Цената на часовникот е 15.200 денари и можете да го нарачате тука

Предлозите за него може да ги погледнете на следната страна...Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg