Кој стои зад гласот на Сири + 9 актери кои позајмуваат гласови на најпознатите анимирани ликови


Кој стои зад гласот на Сири + 9 актери кои позајмуваат гласови на најпознатите анимирани ликови

Сите сме гледале цртани и анимирани филмови, но дали некогаш сте се запрашале како изгледаат луѓето кои ги позајмуваат гласовите на ликовите?

kako-izgledaat-akterite-koi-pozajmuvaat-glasovite-na-najpoznatite-animirani-likovi-01.jpg

Сири, виртуелниот асистент на Apple, можеби не е анимиран лик, но знаевте ли дека и зад нејзиниот глас се крие актерка?

Во продолжение можете да погледнете кои се актерите што ги позајмуваат гласовите на нашите омилени ликови:

Барт Симпсон од The Simpsons – Ненси Кетрајт

kako-izgledaat-akterite-koi-pozajmuvaat-glasovite-na-najpoznatite-animirani-likovi-02.jpg

Ушко Долгоушко од Looney Tunes – Мел Бланк

kako-izgledaat-akterite-koi-pozajmuvaat-glasovite-na-najpoznatite-animirani-likovi-03.jpg

Скуби Ду од Scooby-Doo – Франк Велкер

kako-izgledaat-akterite-koi-pozajmuvaat-glasovite-na-najpoznatite-animirani-likovi-04.jpg

Минионите од Despicable Me – Пјер Кофин

kako-izgledaat-akterite-koi-pozajmuvaat-glasovite-na-najpoznatite-animirani-likovi-05.jpg

Вини Пу и Тигер од Winnie the Pooh – Џим Камингс

kako-izgledaat-akterite-koi-pozajmuvaat-glasovite-na-najpoznatite-animirani-likovi-06.jpg

Продолжува на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Анимирани филмови кои ќе ви ги наполнат очите со солзи Секоjа година, светот на анимацијата успева да изнајде нови и иновативни начини ...
20 филмови кои направија најмногу пари во 2018-та Додека повеќето се жалат дека во последно време нема добри филмови и дека само с...

Најчитани неделава