Објавена официјалната песна на David Guetta за UEFA 2016 (видео)

David Guetta ја објави официјалната песна за UEFA 2016 шампионатот и е насловена „This One’s For You“.

objavena-oficijalnata-pesna-na-david-guetta-za-uefa-2016-04.jpg

Во нумерата вокалниот дел и припаѓа на 18-годишната шведска пејачка Zara Larsson.

objavena-oficijalnata-pesna-na-david-guetta-za-uefa-2016-05.jpg

Guetta и Larsson ќе ја изведат песната на отворањето на шампионатот и по завршувањето на сите натпревари, односно на затворањето.

objavena-oficijalnata-pesna-na-david-guetta-za-uefa-2016-07.jpg

Текстот и песната, во продолжение:

We're born to fly

So let's keep living till it all falls down

Let's close our eyes

And let the moment drown the whole world out

We're in this together

Hear our hearts beat together! We stand strong together

We're in this forever!

This one's for you!

This one's for you 

Waving colored flags

We won't surrender, there's no standing down (no standing down)

Love's a playing field

It's full of winners, we're breaking new ground

We're in this together

Hear our hearts beat together!

We stand strong together

We're in this forever! (forever)

This one's for you!

This one's for you

In this together

Whoa whoa, whoa whoa!

We're in this together (we're in this together)

Hear our hearts beat together!

We stand strong together

We're in this forever!

This one's for you 

М. Д. | Црнобело

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg