Конечно спот- Born this way!


Конечно спот- Born this way!

konecno-born-this-way-povekjeКонечно објавен на YouTube најновиот спот на Лејди Гага за песната Born This Way. Нејзините фанови со душа чекаа да видат што смислила овој пат...

 

...екстравагантната ѕвезда. Да не должиме многу – уживајте!