Со накит и часовник не може да погрешите – 10 предлог подароци за Денот на вљубените

Нема ништо поубаво од тоа да подарите од срце безвременски подарок како часовник или накит. Ако сè уште се двоумите што да одберете за вашиот партнер за овој „Ден на вљубените“ ви даваме по 5 препораки кои можете да ги нарачате уште денес.

so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-011.jpg

ЗА НЕГО:

1. Lotus алка

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-02.jpg

Цената на оваа алка е 1813 денари и можете да ја купите онлајн овде.

2. Daniel Klein часовник

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite10.jpg

Цената на овој часовник е 2574 денари и можете да го купите онлајн овде.

3. Daniel Klein алка

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-04.jpg

Цената на оваа алка е 2590 денари и можете да ја купуте онлајн овде.

4. CITIZEN часовник

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-4.jpg

Цената на овој часовник е 6993 денари и можете да го купите онлајн овде.

5. HUGO BOSS часовник

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-5.jpg

Цената на овој часовник е 18.683 денари и можете да го купите онлајн овде.

ЗА НЕА

1. Daniel Klein алка

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-06.jpg

Цената на оваа алка е 2090 денари и можете да ја купите онлајн овде.

2. US Polo Assn обетки

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-08.jpg

Цената на овие обетки е 1953 денари и можете да ги купите онлајн овде.

3. Daniel Klein алка

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-09.jpg

Цената на оваа алка е 2190 денари и можете да ја купите онлајн овде.

4. Olivia Burton часовник

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-9.jpg

Цената на овој часовник е 7763 денари и можете да го купите онлајн овде.

5. Olivia Burton часовник со кожно ремче

 so-nakit-i-casovnik-ne-moze-da-pogresite-10-predlog-podaroci-za-denot-na-vljubenite-11.jpg

Цената на овој часовник е 9863 денари и можете да го купите онлајн овде.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg