Изненадете ги вашите дами со идеален подарок за 8 Март

Историјата на сите времиња, особено на денешницата, нè учи дека...жените би биле заборавени доколку заборават да мислат на себе” . Но, подеднакво важно е да не ги заборавите и вие жените во вашиот живот.

iznenadete-gi-vasie-dami-so-idealen-podarok-za-8-mart-001.jpg

Иако, важно е секојдневно да ја покажувате вашата љубов и почит, Меѓународниот ден на жената е веројатно еден од оние посебни денови кога имате и причина плус да ги изненадите вашите дами.

Ова се неколку предлог подароци од Божиновски часовници и накит

1. Swatch часовник - Lady Passion. 

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-02.jpeg

Цената на овој модел е 7.300 денари и можете да го нарачате онлајн тука.

2. Swatch чаовник - Skinalliage.

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-04.jpeg

Цената за овој модел е 9.300 денари и можете да го нарачате онлајн тука. 

3. Tissot часовник Т- Wave. 

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-06.jpeg

Цената на овој модел е 25.300 денари и можете да го нарачате онлајн тука

4. Tissot часовник Flamingo. 

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-07.jpeg

Цената на овој модел е 17.400 денари и можете да го нарачате онлајн тука

5. Calvin Klein часовник Rise. 

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-07_1.jpeg

Цената на овој модел е 15.200 денари и можете да го нарачате онлајн тука

6. Calvin Klein часовник Classic. 

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-08.jpeg

Цената на овој модел е 12.000 денари и можете да го нарачате онлајн тука

7. Calvin Klein колекција Pearly. 

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-10.jpg

Цената на алката е 7.000 денари и можете да ја нарачате тука. Цената на обетките е 6.300 денари и може да ги нарачате тука.

Цената на ланчето е 5.700 денари и можете да го нарачате тука

 8. Calvin Klein колекција Ellipse.

iznenadete-gi-damite-so-idealen-podarok-za-8-mart-11.jpg

Цената на алката е 6.300 денари и можете да ја нарачате онлајн тука.

Цената на ланчето е 5.100 денари и можете да го нарачате онлајн тука. Цената на обетките е 5.700 денари и можете да ги нарачате онлајн тука.

9. Подарете подарок со личен печат.

Доколку не сте сигурни што да одберете за подарок подарете вредносен ваучер или доклку сакате за бидете уникатни подарете дијамантски ваучер кој никогаш не ја губи својата вредност и може да се замени за било кој друг производ во Божиновски или да се чува како спомен.

Во нивните продажни салони ќе најдете и класични ваучери чија вредност ја одредувате сами и се наменети за било кој од производите во Божиновски.

iznenadete-gi-vashite-dami-so-idealen-podarok-za-8-mart-11.jpg

10. УМЕТНОСТ НА ПОДАРУВАЊЕТО или БУКЕТ ХРИЗАНТЕМИ во луксузна кутија.

iznenadete-gi-vashite-dami-so-idealen-podarok-za-8-mart-12.jpg

Со секој купен прозивод над 30.000 ден по барање на клиентот големата кутијата се добива бесплатно, или цените за кутиите се:

  •  1.500 ден е БУКЕТ ХРИЗАНТЕМИ во мала кутија
  •  2.500 ден е БУКЕТ ХРИЗАНТЕМИ во голема кутија.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg