10 предлог подароци за прв роденден на детенце

Каков подарок да одберете за прв роденден на детенце? Првиот роденден секогаш е оној кој е највозбудлив, најмногу за родителите, бабите и дедовците.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence-001.jpg

Дечињата, нема да знаат што им се случува, ниту пак ќе се сеќаваат на истиот.

И бидејќи прв роденден, секој сака да купи нешто што поголемо, позначајно, повпечатливо – но, имајте на ум дека велосипеди и тротинети само ќе ви фаќаат место и ќе ги складирате барем уште една година.

Ова се некои подароци кои може да ги одберете, а кои ќе им се најдат на родителите и децата после првата година – направивме селекција од играчки кои се практични и забавни и во кои децата сакаат да уживаат на оваа возраст:

 1. Сите видови меки книги со слики.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence09.jpg

Цената им е 110 денари и можете да ги купите онлајн тука. 

2. Звучни сликовници. 

FotoJet (1).jpg

Погледнете го големиот избор и купете онлајн тука. 

3. Количка за поттикнување на моториката и координацијата кај детето, погодна за возење во домот.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence01.jpg

Цената е 2.190 денари и можете да ја купите тука.

 4. Воз „туркај и вози“. Одличен за развој на самостојна игра кај децата од 12-36 месеци.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence02.jpg

Цената е 3.992 денари и можете да го купите тука. 

5. Играчки за влечење кое ќе ги поттикнат децата да се движат.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence03.jpg

Цената на полжавчето е 1.840 денари, а можете да го купите онлајн тука.

6. Едукативни картички – мајките и нивните малечки.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence05.jpg

Цената е 750 денари и може да ги купите онлајн тука.

7. Играчки за редење - Жирафата Софи.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence04.jpg

Цената е 1.150 денари и можете да ја нарачате онлајн тука.

 8. Играчки за туркање.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence06.jpg

Цената на кучето е 180 денари и можете да го купите онлајн тука.

9. Едукативен автобус и сортер на форми.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence07.jpg

Цената е 650 денари и можете да го нарачате онлајн тука.

10. Фред – кучето што лае и шета.

10-predlog-podaroci-za-prv-rodenden-na-detence08.jpg

Цената е 1.890 денари и можете да го нарачате онлајн тука.

Цените се преземени на датумот на објава: 16.09.2020

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg