5 реални факти во животот


5 реални факти во животот

Мудрите совети секогаш се добредојдени – но, колку од нив реално ги применувате во животот?

5-realni-fakti-vo-zivotot-01.jpg

Ова се 5 со кои сме сигурни дека ако ништо друго ќе се согласите дека се точни:

1. Парите не можат да ја купат среќата, но многу е попријатно да плачеш во Мерцедес отколку на велосипед.

2. Прости му на непријателот, но запомни го името на гадот...

3. Помогни му на човек кога е во неволја и тој ќе се сети на тоа кога повторно ќе биде во неволја.

4. Многу луѓе се живи затоа што не е легално да ги убиеш.

5. Алкохолот нема да ви реши ниту еден проблем, но нема ниту млекото.

Би можело да ве интересира:

Инспиративни цитати за секоја нова мајка и нејзиното тело по породувањ... Без оглед како и да се породила, телото на мајката во најголем број случаи веќе ...
20 реченици кои ќе ве мотивираат да бидете подобар и посреќен човек Колку време од денот посветувате на себе? Колку минути поминувате размислувајќи ...
Чуден однос со Мајкл Џексон, дрога: 10 мрачни факти за животот на Меко... Татко му го злоупотребувал психички и физички, чувствувал огромен притисок како ...