Визуелен квиз: Дали сте оптимист или песимист?


Визуелен квиз: Дали сте оптимист или песимист?

vizuelen-kviz-dali-ste-optimist-ili-pesimist-01.jpg

Некои луѓе во животот гледаат на чашата како да е полна, а други пак, како да е празна. А, постојат и такви кои се некаде на средина.

Некои дозволуваат песимистичките мисли да завладеат со нив и така доаѓаат до својот успех, а други пак, одлучуваат да гледаат на посветлата страна на животот.

Какви сте вие?

Визуелен квиз: Дали сте оптимист или песимист?
  1. 1.


  2. 2.


  3. 3.


  4. 4.


  5. 5.


  6. 6.


  7. 7.


Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...

Најчитани неделава