Квиз: Која работна позиција во палатата би ви ја доделила кралицата?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
PPC Specialist 19-08-2019
Возач 19-08-2019


Квиз: Која работна позиција во палатата би ви ја доделила кралицата?

Замислете дека работите за кралицата Елизабета, што мислите какви работни обврски би ви доделила?

kviz-koja-rabotna-pozicija-vo-palatata-bi-vi-ja-dodelila-kralicata-01.jpg

Палатата на британското кралско семејство мора да функционира совршено, што значи дека секоја личност во неа мора да ги извршува обврските прецизно како швајцарски часовник.

Доколку вие сте дел од оваа организација, што мислите каква работна позиција би ви доделила кралицата Елизабета?

Која работна позиција во палатата би ви ја доделила кралицата?
 1. 1.
  Комфорно
  Нервозно
  Рамнодушно
 2. 2.
  Рекреација
  Транспорт
  Не знам, само да сум подалеку од нив
 3. 3.
  Јадам за да преживеам
  Врвно уживање
  Мало задоволство
 4. 4.
  Инспиративни
  Преценети
  Нормални
 5. 5.
  Да, обожавам
  Сакам, но зависи каде
  Не, напорно ми е
 6. 6.
  Уметност
  Релаксација
  Талент
 7. 7.
  Зависи од расположение
  Осаменик
  Центар на внимание

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Кој маж има најголема веројатност да е во депресија? Дали досега сте ги посетиле Италија, Шпанија и Шведска? Ајде за миг заедно да от...