Оптичка илузија што ќе си поигра со вашиот мозок


Оптичка илузија што ќе си поигра со вашиот мозок

optichka-iluzija-shto-kje-si-poigra-so-vashiot-mozok-01.jpg

Внимателно загледајте се во фотографијата... Дали гледате движење?

Таа вирално се шири затоа што на интересен начин си поигрува со вашиот мозок.

optichka-iluzija-shto-kje-si-poigra-so-vashiot-mozok-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кој е вашиот најголем страв и што открива тоа за вас? Вашиот најдлабок и најмрачен страв открива по нешто ново за вашиот карактер. ...
Нова вирална оптичка илузија: Каква боја се круговите на сликата? Низ социјалните мрежи често знаат да се појават оптички илузии кои си поигруваат...
Оптичка илузија за која треба да ја размрдате главата, ако сакате да в... На прв поглед, гледате десетици црно-бели линии наредени вертикално. Сепак, фотк...