6 актери кои имаат „заштитен знак“ во повеќето филмови


6 актери кои имаат „заштитен знак“ во повеќето филмови

Многу од луѓето се препознаваат по нивниот заштитен знак, па така и актерите според позите и активностите кои ги повторуваат во повеќето филмови.

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-01.jpg

Веројатно никогаш не сте забележале дека Џони Деп речиси секогаш носи капа, а и дека Харисон Форд во секој филм има сцена со вперен прст.

6 работи кои актерите често ги повторуваат:

Капите на Џони Деп

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-02.jpg

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-03.jpg

Наздравувањето на Леонардо ди Каприо

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-04.jpg

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-05.jpg

Спринтот на Том Круз

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-06.jpg

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-07.jpg

Вперениот прст на Харисон Форд

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-08.jpg

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-09.jpg

Вечно гладниот Бред Пит

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-10.jpg

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-11.jpg

Секогаш замислената гримаса на Тим Рот

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-12.jpg

6-akteri-koi-imaat-zastiten-znak-vo-poveketo-filmovi-13.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Секогаш има слободно такси: Клише сцени во филмовите кои немаат поента... Дури и во филмовите каде целиот тим се обидува да ја долови приказната на најори...
10 филмови кои ќе ви го подигнат расположението Има филмови за кои вреди да одвоите час и половина не само да уживате и да се ре...
10 филмови во кои разговорите се помоќни од било кој специјален ефект Интересен, внимателен и промислен дијалог, комбиниран со брилијантна глума на ак...