Најчудните домови во кои луѓето живеат

Зарем има подобар начин да ја изразите вашата креативност од уредувањето на вашиот дом? Луѓето во продолжение го направиле токму тоа, и иако нивните домови не се за сечиј вкус, сепак предизвикуваат доза восхит.

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-01.jpg

Погледнете ги домовите со најлуди ентериери:

Куќата на сарказмот

Штом местото е познато како куќа на сарказмот, не треба да ве изненади лудиот ентериер. Сопствениците се господин и госпоѓа Чарлс Кларингболд кои се медиуми и го изнајмуваат нивниот дом на AirBnb.

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-02.jpg

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-03.jpg

Casa Neverlandia

Овој дом му припаѓа на пар хипици и целиот ентериер е инспириран од нивните визии и нивниот животен стил. Џејмс Талбот е еден од сопствениците и во минатото градел детски игралишта. Дел од неговата мината работа може да се забележи низ целиот дом.

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-04.jpg

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-05.jpg

Хотелот Nylo

Иако ова е хотел, а не дом, вреди да се најде на листата. Хотелот е дел од колекцијата Hilton Tapestry каде што се наоѓаат хотели со 3 и 4 ѕвезди.

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-06.jpg

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-07.jpg

Домот на Жан Пол Готје

Готје навистина ги сака ригите и ги има користено на многу модни парчиња, па дури и парфеми. Всушност, тој толку многу го сака овој дезен, што целиот дом му е декориран со него.

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-08.jpg

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-09.jpg

Куќата на Снежана, Вашингтон

Овој дом има и чуден ентериер, но и необичен екстериер. Оваа куќа од бајките дефинитивно е одлично место за одгледување деца.

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-10.jpg

mala-tura-niz-domovite-so-najludiot-enterier-11.jpg

Продолжува на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Идеи за заеднички тетоважи со најдобрите пријателки Пеперутките симболизираат трансформација, па ако се познавате подолго време и ст...
Креативни велигденски декорации кои се прават од пластични шишиња (за малку пари) Ако сте подготвени да ги користите своите вешти раце, тогаш инспирирајте се...
Македонка со најубаво украсен велигденски дом покажува како да направите сами декорација за маса од ... Македонката Бети која живее во Швајцарија, споделува 2 начини на украсување на т...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg