Започни со правење на едно добро дело денес. Повтори утре.


Започни со правење на едно добро дело денес. Повтори утре.

zapochni-so-pravenje-na-edno-dobro-delo-za-drugite-i-povtoruvaj-utre-01.jpg

Постојано се подготвуваме да започнеме нешто, но и како постојано тоа да го одложуваме за некој нареден ден.

Како конечно да започнеме?

Потсетник дека е време за првиот чекор:

zapochni-so-pravenje-na-edno-dobro-delo-za-drugite-i-povtoruvaj-utre-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

5 правила кон кои се придржуваат сите среќни луѓе Дали имате човек во вашата околина кој ви изгледа како постојано да е среќен? ...
Астро ќоше: Кои знаци оваа есен ќе останат сами, а кои ќе најдат партн... Се приближуваме кон новата сезона – есента. Па, ако летово ви донесе многу кратк...
Станете супер родител на дете спортист во 9 чекори Дали сте од оние родители на деца спортисти кои се расправаат со тренерот и ги к...