Смешни и чудни ситуации што можете да ги видите само во јавен превоз


Смешни и чудни ситуации што можете да ги видите само во јавен превоз

Доколку живеете во поголем град, знаете градските автобуси се место каде што не важат никакви правила. Во метрото на поголемите градови, ова е уште позабележително. 

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-01.jpg

Таму можете да видите буквално сè – големи кучиња во торби, чудни обиди за разладување, па можете дури да го видите и Ајронмен. Во продолжение погледнете неколку фотографии од метроата ширум светот што сигурно ќе ви го разубават денот.

Панкер ѝ помага на жена во метро во Берлин.

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-02.jpg

Во Њујорк не можете да го понесете кучето во метро доколку не го собира во торба.

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-03.jpg

Кога ви треба малку воздух...

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-04.jpg

Некои врски се инспиративни.

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-05.jpg

Кога имате ист стил со метрото.

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-06.jpg

Ајронмен е помеѓу нас.

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-07.jpg

Дали би седнале до нив?

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-08.jpg

Во метрото можете да го најдете и вашиот двојник.

smeshni-i-chudni-neshta-shto-mozhete-da-gi-vidite-samo-vo-metro-09.jpg

Уште 8 сцени на следната страна...Би можело да ве интересира:

10 типови на градници кои им се познати на сите жени Во зависност од градите, такви градници носиме. Нели? Сепак, нивната поделба не ...
Луѓе кои живеат по свои правила без да се грижат за туѓото мислење (фото) Некои луѓе едноставно се родени за да ги прекршуваат правилата и не се одредени ...
Ситуации кои секој човек на планетава ги мрази најмногу на свет Постојат такви ситуации кога не знаете каде да се обратите, зарем не? 14 маки шт...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава