10 недостатоци од кои жените непотребно се срамат, а на мажите не им пречат


10 недостатоци од кои жените непотребно се срамат, а на мажите не им пречат

Многу жени не се чувствуваат пријатно со нивните недостатоци и имаат комплекси заради одредени надворешни или внатрешни карактеристики.

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-01.jpg

Па така, се обидуваат да ги сокријат сите несовршености на лицето со шминка, или пак, се преправаат дека јадат само салати, иако душата им бара нешто посочно.

Иако овие жени мислат дека со тоа што се прикриваат оставаат подобар впечаток, всушност, многу мажи повеќе ги сакаат жените во природно издание, без маска и вештачко однесување.

Токму затоа, нема потреба да се срамите од некои карактеристики, бидејќи на мажите воопшто не им пречат, па дури некои од нив и повеќе ги сакаат, бидејќи ве прават привлечни во нивните очи.

Кои се тие недостатоци од кои жените непотребно се срамат?

Перничиња под очите

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-02.jpg

„Постар“ изглед

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-03.jpg

Добар апетит

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-04.jpg

Полни нозе

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-05.jpg

Зевање

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Зошто на жените им е постојано ладно и почесто „мрзнат“? Ако сте жена и ако постојано ви е ладно, не се грижете, тоа е нормално, а ако ст...
12 работи во кои ќе се пронајдат само мажите, а на кои жените ќе се чу... Многумина велат дека мажите и жените се како од различни планети, и делумно може...
10 работи кои жените мислат дека ги прават за себе, а се всушност за м... Жените прават многу работи за да изгледаат совршено, да се чувствуваат привлечно...