10 недостатоци од кои жените непотребно се срамат, а на мажите не им пречат


10 недостатоци од кои жените непотребно се срамат, а на мажите не им пречат

Поголем нос

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-07.jpg

Просечен изглед

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-08.jpg

Поголеми уши

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-09.jpg

Нерамни заби

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-10.jpg

Бледа кожа

10-nedostatoci-od-koi-zhenite-nepotrebno-se-sramat-a-na-mazhite-ne-im-prechat-11.jpg

М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

За жените кои немаат идеја: Мажите откриваат какви подароци сакаат Дали и вие сте од оние жени кои немаат идеја за машки подароци и тоа им е најгол...
Зошто на жените им е постојано ладно и почесто „мрзнат“? Ако сте жена и ако постојано ви е ладно, не се грижете, тоа е нормално, а ако ст...
12 работи во кои ќе се пронајдат само мажите, а на кои жените ќе се чу... Многумина велат дека мажите и жените се како од различни планети, и делумно може...