Квиз: Зошто не ви успеа последната љубовна врска?


Квиз: Зошто не ви успеа последната љубовна врска?

Љубовта е непредвидлива и во секој момент може да се случи нешто заради што таа ќе избледи или исчезне.

kviz-zoshto-ne-vi-uspea-poslednata-ljubovna-vrska-01.jpg

Секако, ретко кој сака да зборува за таквите искуства, но можеме ние да се обидеме да погодиме која е причината за несреќниот крај на вашата последна врска.

Направете го овој квиз и ние ќе дадеме сѐ од себе да погодиме зошто не ви успеала последната врска.

Квиз: Зошто не ви успеа последната љубовна врска?
 1. 1.


 2. 2.
  Јас
  Тој/таа
  Двајцата
  Не знам, комплицирано е
 3. 3.


 4. 4.
  Да
  Не
  Работам на тоа
  Се гледав со други и додека бевме заедно
 5. 5.
  Романтична
  Откачена
  Верна
  Независна
 6. 6.
  Добро беше додека траеше
  Ужасна
  Совршена
  Ништо посебно
 7. 7.
  Го/ја мразеа
  Го/ја обожаваа
  Не знам, ретко се гледаа
  Не го/ја познаваа
 8. 8.
  Доволен
  Редок
  Редовен
  Речиси не постоеше
 9. 9.
  Да
  Не
  Никогаш
  Можеби

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава