Квиз: Каков тип на имагинација имате развиено?


Квиз: Каков тип на имагинација имате развиено?

kviz-kakov-tip-na-imaginacija-imate-razvieno-001.jpg

Во која насока лута вашиот ум? За што сака да фантазира? Што создавате потсвесно? Какви мисли ве исполнуваат?

Сите овие прашања може да си ги одговорите низ краток, забавен квиз кој на крајот ќе ви открие:

Каков тип на имагинација имате развиено?
 1. 1. Кругот ве асоцира на:


 2. 2.


 3. 3.
  Местата до кои сакам да отпатувам
  Љубовната иднина
  Заработката во иднина
  Преселба
  За минатото
  Како да го променам животот од корен
 4. 4. Доколку се најдете во оваа ситуација, што ќе правите?
  Ќе скокнам
  Ќе пробувам да дојдам до воздух
  Ќе паничам
  Ќе вриштам и плачам
  Ќе барам помош
  Ќе си ги кажувам последните зборови
 5. 5. На што ве асоцира знаменцето?


 6. 6.


 7. 7.
  Страв
  Несигурност
  Самодоверба
  Празнина
  Збунетост
  Среќа

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која е вашата работа од соништата? Кога бевме мали, сите сакавме да станеме доктори, наставници, астронаути, пејачи...
Квиз: Која фигура ја забележавте најпрво? Многу од нас сакаат да знаат што да очекуваат во иднина. Овој едноставен тест ќе...
Квиз: Што ви кажуваат скриените гласови во главата? Дали некогаш кога сте во дилема и не знаете што да правите, потонати во сопствен...