Квиз: Што ви кажуваат скриените гласови во главата?


Квиз: Што ви кажуваат скриените гласови во главата?

Дали некогаш кога сте во дилема и не знаете што да правите, потонати во сопствените мисли, чувствувате како нешто да ви кажува што е следниот чекор?

kviz-shto-vi-kazhuvaat-skrienite-glasovi-vo-glavata-01.jpg

Дали нешто внатре во вас влијае на вашите одлуки, независно какви се? Го слушате ли гласот кој знае да се вмеша во вашите мисли и што најчесто ви кажува?

Можеби не сте свесни за тоа, но некаде длабоко во вас, постои и ве тера да направите нешто.

На што потсвесно ве тера внатрешниот глас во главата? Направете го следниов квиз и дознајте.

Што ви кажуваат скриените гласови во главата?
 1. 1.
  Да, цело време!
  Не, зошто би зборувал/а сам/а со себе?
  Понекогаш ми се случува.
 2. 2.
  Да, но не им верувам.
  Да, секогаш.
  Не сум запознаен/а со нешто такво.
 3. 3.
  Па, може да се каже.
  Постојано ми се случува тоа.
  Не, секогаш знам што правам.
 4. 4.
  Добриот ангел, секако.
  Хм, дефинитивно лошиот.
  Зависи од ситуацијата.
 5. 5.
  Многу лесно.
  Речиси никогаш не ми се случило тоа.
  Зависи за што се работи.
 6. 6.
  Да, постојано живеам во страв.
  Понекогаш знам да направам паника.
  Не, зошто некој би ме следел?
 7. 7.
  Љубов/Секс.
  Страшни работи што може да ми се случат.
  За минатото и пропуштените шанси.

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Каква убавина носите во себе? Како ве доживуваат луѓето? Дали имате елеганција како од минатиот век, мистична ...