3 лесни загатки кои може да ги решат и најмалите


3 лесни загатки кои може да ги решат и најмалите

Одговорите ви се пред очи, но колку брзо ќе ги забележите? Тестирајте се...

3-lesni-zagatki-koi-mozhe-da-gi-reshat-i-najmalite-01.jpg

Дали сакате да го глумите Шерлок Холмс во реалниот живот?

Ако ги сакате мистериите во секојдневниот живот, тогаш и овие 3 лесни загатки ќе ви бидат забавни.

Загатка 1:

Двајца ловџии виделе елен, но тој за миг им избегал од пред очи. Дали може да забележите каде е?

3-lesni-zagatki-koi-mozhe-da-gi-reshat-i-najmalite-02.jpg

Загатка 2:

Трите девојки ја обожаваат мачката Лена, но која од нив е сопственичка на Лена?

3-lesni-zagatki-koi-mozhe-da-gi-reshat-i-najmalite-03.jpg

Загатка 3:

Пронајдете 8 разлики на фотографиите...

3-lesni-zagatki-koi-mozhe-da-gi-reshat-i-najmalite-04.jpg

Одговорите се на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатки заради кои нема да имате мир додека не најдете решение Истражувањата многупати докажале дека решавањето загатки и логички задачи е искл...
6 загатки кои ќе ги решат само генијалци - ќе успеете ли и вие? На мозокот му е потребен тренинг, а овие навидум лесни загатки ќе ви помогнат да...
8 загатки од кои мозокот ќе почне „да бара“ одмор Како на секој друг дел од телото, така и на мозокот му треба тренинг, а со овие ...

Најчитани неделава