Квиз: Без каква празнична фотка не смее да ви пројде зимава?


Квиз: Без каква празнична фотка не смее да ви пројде зимава?

Официјално започна сезоната на сијалички, топли пијалаци, накитени елки и џемпери со зимски мотиви. Па, што од тоа да издвоите за празнична фотка?

kviz-bez-kakva-praznicna-fotka-ne-smee-da-vi-projde-zimava-001.jpg

Социјалните мрежи се преплавени со добро исценирани фотографии и уште подобро испозирани модели, па ако сакате да направите една иста таква, а немате конкретна идеја, продолжете со решавање на квизот.

Зависно од тоа што сакате да пиете, со кого го поминувате времето кога надвор е ладно и што најчесто имате облечено на вас во зима, откријте:

Квиз: Без каква празнична фотка не смее да ви пројде зимава?
 1. 1.
  Сам/а со себе
  Партнерот/ката
  Пријателите
  Семејството
 2. 2.


 3. 3.
  Земам слободен ден за да можам да уживам
  Како и секој нормален ден
  Ми се плаче и се преправам дека сум болен/на за да не излезам од дома
  Договарам нешто со пријателите, надвор, на снег
 4. 4.


 5. 5.


М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Одберете магично стапче кое би сакале да го имате и откријте ги тајнит... Кога би имале магично стапче со кое ќе може да добиете што сакате и кога сакате,...
Квиз за концентрација: После кое прашање ќе се откажете? Дали сакате мозокот да ви работи со полна пареа, без паузи и прекини, без одмори...
Оптичка илузија за која треба да ја размрдате главата, ако сакате да в... На прв поглед, гледате десетици црно-бели линии наредени вертикално. Сепак, фотк...