Квиз кој ќе ви ги открие стравовите и фобиите - Што гледате на сликата?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Чувар 22-07-2019
Sales Assistant 22-07-2019


Квиз кој ќе ви ги открие стравовите и фобиите - Што гледате на сликата?

По примерот на Роршаховиот тест, визуелните тестови имаат потенцијал да ви го откријат карактерот подобро од било кои други...

kviz-koj-ke-vi-gi-otkrie-stavovite-i-fobiite-sto-gledate-na-slikata-01.jpg

Овој квиз ќе ви помогне да ја откриете вашата емоционална состојба, поточно вашите стравови и фобии.

Загледајте се во илустрацијата 1-2 минути. Добро разгледајте. На што ви личи најмногу?

Имате четири можни опции, од кои мора да одберете една која прва ви падна на памет.

Она што ќе го одберете е тесно поврзано со вашите стравови и фобии.

Па, време е да се тестирате:

Квиз кој ќе ви ги открие стравовите и фобиите - Што гледате на сликата?
  1. Што гледате на сликата?
    Небо
    Санта мраз
    Вода
    Подводен град

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...