Квиз: Со кој родител имате подлабока поврзаност?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
PPC Specialist 19-08-2019
Возач 19-08-2019


Квиз: Со кој родител имате подлабока поврзаност?

Сакале ние да признаеме или не, никогаш со никого не сме подеднакво блиски. Истото важи и за родителите.

kviz-so-koj-roditel-imate-podlaboka-povrzanost-001.jpg

Дали со вашата мајка или со вашиот татко имате (или сте имале) подлабока поврзаност? Со кој сте поблиски и поотворени?

Резултатот може да ве изненади!

Со кој родител имате подлабока поврзаност?
 1. 1.
  Независни
  Мудри
 2. 2.
  Правев глупости
  Кажував што не треба
 3. 3.
  Не
  Да
 4. 4.
  Ретко, тврдоглав/а сум
  Секогаш, неодлучен/на сум
 5. 5.
  Мајка ми
  Татко ми
 6. 6.
  Да поставиш добар пример за детето
  Да дадеш правилен совет на детето
 7. 7.
  Не, но правам мои грешки
  Да, и не можам да сфатам зошто

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Која девојка е во опасност? Три девојки вежбаат во теретана и секоја од нив може да се повреди, но една е во...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...