Трик прашање за тестирање на вашата фантазија


Трик прашање за тестирање на вашата фантазија

Koлку ви работи фантазијата?

trik-prashanje-za-testiranje-na-vashata-fantazija-01.jpg

Дали ќе успеете да најдете излез од оваа чудна ситуација?

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Што прави 5-тата сестра? Како се забавувате вие со вашите браќа и сестри? Во ова семејство атмосферата е ...
Шеговито трик прашање: Како се вика кога еден маж живее само со една жена? Дали се сметате за личност со добра смисла за хумор? Ако е така, тогаш сигурно ќ...
Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...

Најчитани неделава