Картата што ќе ја одберете го опишува сегашниот момент од вашиот живот


Картата што ќе ја одберете го опишува сегашниот момент од вашиот живот

Внимателно погледнете ги картите, оставете ја интуицијата да ве води и одберете една од нив.

Kartata-sto-ke-ja-odberete-go-opisuva-segasniot-moment-01.jpg

Токму во таа карта се крие порака којашто се надеваме дека ќе ве инспирира да ги земете работите во вашите раце токму сега во овој момент, не подоцна, не утре, туку сега, бидејќи сега е времето да се делува и да се подобри вашиот живот.

Одберете ја онаа карта која најмногу ви остава впечаток од трите и откријте ја пораката за вас.

Одговорот се крие на следната страна:Би можело да ве интересира:

Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Кој е вашиот најголем страв и што открива тоа за вас? Вашиот најдлабок и најмрачен страв открива по нешто ново за вашиот карактер. ...
Замислете желба и одберете тарот карта што ќе ви ја претскаже среќата Кога имате желба којашто сакате да се исполни, консултирајте се со таротот и про...