Познати се сите добитници од првото коло во „Есенска тура за 2WIN авантура“

Со дополнителна игра „Среќно тркало“, заокружено е првото коло од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА СО 2win АВАНТУРАна играчката платформа 2win.mk, на Видеолотарија Касинос Австрија. Со комплетирање на двете фази, познат е и списокот со сите добитници на наградите во ова коло.

poznati-se-site-dobitnici-od-prvoto-kolo-vo-esenska-tura-za-2win-avantura.jpg

Познати се добитниците на сите награди во првото коло од наградната игра ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“. Со заокружување на дополнителната игра „Среќно тркало“, комплетиран е списокот добитници од двете категории во ова коло. Извлекувањето се реализираше во саботата 07.10.2023 во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија.

Категорија видеолотариски игри:

poznati-se-site-dobitnici-od-prvoto-kolo-vo-esenska-tura-za-2win-avantura-1.jpg

Категорија спортско обложување:

poznati-se-site-dobitnici-od-prvoto-kolo-vo-esenska-tura-za-2win-avantura-2.jpg

По комплетирањето на сите три кола, на 02.12.2023 ќе се реализира и фазата Среќното тркало за главните награди, во која право на учество имаат првите 10 најсреќни учесници на официјалната ранг-листа во двете категории.

Наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“ на 2win.mk ќе донесе забава и вкупен фонд на награди од 15.049.739 денари. Во рамките на наградната игра, ќе доделиме вкупно 230 награди од кои 26 се стокови награди, а 204 се парични награди. Вкупната вредност на паричните и стоковите награди изнесува 15.049.739 денари. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории. Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg