Познати се сите добитници од второто коло во „Есенска тура за 2WIN авантура“

Со дополнителна игра „Среќно тркало“, заокружено е второто коло од наградната игра „ ЕСЕНСКА ТУРА СО 2win АВАНТУРА на играчката платформа 2win.mk, на Видеолотарија Касинос Австрија. Со комплетирање на двете фази, познат е и списокот со сите добитници на наградите во ова коло.

poznati se site dobitnici od vtoroto kolo vo esenska tura za 2win avantura

Познати се добитниците на сите награди во второто коло од наградната игра ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “. Со заокружување на дополнителната игра „Среќно тркало“, комплетиран е списокот добитници од двете категории во ова коло. Извлекувањето се реализираше во саботата 04.11.2023 во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија.

Категорија видеолотариски игри:

poznati-se-site-dobitnici-od-vtoroto-kolo-vo-esenska-tura-za-2win-avantura-tabela-1.jpg

Категорија спортско обложување:

poznati-se-site-dobitnici-od-vtoroto-kolo-vo-esenska-tura-za-2win-avantura-tabela-2.jpg

По комплетирањето на сите три кола,  на 02.12.2023 ќе се реализира и фазата Среќното тркало за главните награди, во која право на учество имаат првите 10 најсреќни учесници на официјалната ранг-листа во двете категории. Наградната игра  „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“ на 2win.mk има вкупен фонд на награди од 15 049 739 денари. Во рамките на наградната игра, ќе доделиме вкупно 230 награди од кои 26 се стокови награди, а 204 се парични награди. Вкупната вредност на паричните и стоковите награди изнесува 15 049 739 денари. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории. Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg