Запознајте го Move TV – Ваша забава, на ваш начин!

zapoznajte-go-move-tv-vasa-zabava-na-vas-nacin-02.jpg

Move TV: Премотај ја реалност, доживеј ја забавата!

Во интересен спој на иновациja и забава, телекомуникациски оператор МТЕЛ го претстави Move TV, најновата  стриминг сензација директно од Македонија! Подгответе се за искуство со стриминг како никогаш досега, бидејќи MOVE TV зазема централно место, ветувајќи виор од забава, возбуда и неспоредливo дигитално искуство.

zapoznajte-go-move-tv-vasa-zabava-na-vas-nacin-03.jpg

Move TV: Каде што иновацијата се среќава со забавата

На настан кој го редефинира зборот „промоција“ МТЕЛ го претстави Move TV. Го имавме задоволството да присуствуваме и да Ви ја пренесеме атмосферата.

Во присуство на ентузијастичка публика од медиумите, беа прикажани функционалностите и предностите на револуционерната платформа за стриминг, поставувајќи нов стандард во индустријата за стриминг.

zapoznajte-go-move-tv-vasa-zabava-na-vas-nacin-01.jpg

Премотајте го времето назад и доживејте ги моментите: ваша забава, на ваш начин!

Move TV со себе носи функција која е вистински „game changer“ која ќе ве расположи – можност за премотување на програмата дури и додека гледате во живо! Пропуштивте момент од вашата омилена серија, спортски натпревар, политичка дебата или документарен филм? Не грижете се! Со Move TV, можете многу едноставно да се вратите назад и да ја фатите секоја возбудлива секунда, осигурувајќи се дека никогаш нема да пропуштите ниту еден интересен миг.

zapoznajte-go-move-tv-vasa-zabava-na-vas-nacin-05.jpeg

Интерактивна забава и предизвици: Нурнете во искуството на MOVE TV!

На присутните им се допадна забавата и поинаквото корисничко искуство кое го овозможува Move TV преку еден забавен предизвик. Учесниците се тркаа со времето за да најдат специфичен момент од спортски натпревар,  откривајќи ги придобивките од лесниот за користење интерфејс на платформата. Смеа, возбуда и голема конкуренција го исполнија воздухот, прикажувајќи го привлечниот и лесен дизајн на MOVE TV.

zapoznajte-go-move-tv-vasa-zabava-na-vas-nacin-06.jpeg

Ве очекува едно поинакво забавно искуство: што нуди MOVE TV?

Можевме да се увериме дека Move TV не е само уште една платформа за стриминг; тоа е порта кон светот на забавата. Со повеќе 200 ТВ канали, вклучувајќи ги Superstar, Arena Sport спортските канали, HBO каналите и Disney Channel, до огромна видеотека во која се сместени повеќе од 10.000 филмови и серии - MOVE TV ве опсипува со избор. Ексклузивните наслови од Телеком Србија, HBO, BBC и AXN ја красат платформата, обезбедувајќи одличен избор на легендарни и актуелни филмови и серии.

Move TV може да се пофали и со премиум радио станици, кои им овозможуваат на корисниците да се запознаат со најдобрите локални и регионални мелодии, додека уживаат во привлечна содржина.

zapoznajte-go-move-tv-vasa-zabava-na-vas-nacin-010.jpg

Карактеристики кои го редефинираат преносот: Ослободете ја моќта на MOVE TV

Што го издвојува MOVE TV? Ајде да се нурнеме во напредните функции дизајнирани да го подигнат вашето искуство со стриминг:

Паузирајте и премотувајте назад во реално време: премотајте ја ТВ содржината до 7 дена наназад, осигурувајќи дека никогаш нема да ги пропуштите омилените серии, серии, филмови или спортски натпревари.

Користете го на повеќе уреди: Без разлика дали на вашиот телевизор (преку MOVE Android Box или Smart TV), телефони или таблети, MOVE TV беспрекорно се интегрира во вашиот дигитален живот.

Флексибилност на локацијата: каде и да одите, Move TV може да го понесете со себе. Оваа динамична платформа за стриминг може лесно да се пренесе и користи насекаде во Македонија, обезбедувајќи непречена забава во движење.

zapoznajte-go-move-tv-vasa-zabava-na-vas-nacin-05_copy.jpeg

Различни пакети, за различни вкусови!

Move TV е достапен за претплата, нудејќи различни пакети приспособени да го задоволат секој вкус и потреба. Не пропуштајте ја стриминг револуцијата што ја зазема Македонија! За повеќе информации и претплата посетете ја официјалната веб-страница на mtel.mk или јавете се на 15 010.

Подгответе се да тргнете на патување за стриминг како никогаш досега. Со Move TV, вашите желби за забава се на само еден клик!

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg