Раскошен Black Friday во текот на цела недела: Никогаш подобри попусти во Belodore парфимерии

Празникот на шопингот кој на сите љубители на луксузното и убавото им е заокружен со црвено на календарот - Black Friday, во парфимериите Belodore од година во година расте во традиција на која е тешко да се одолее. Тоа е прилика да откриете нов парфемски потпис во кој ќе уживате многу подолго од една сезона и вашата златна карта за уживање во раскошни мирисни композиции, кои за таа прилика се на атрактивни попусти.

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-01.jpg

Уживајте во единствената градациска понуда на попусти, затоа што во периодот од 20.11.-22.11. ве очекуваат 25% пониски цени, потоа од 23.11. – 24.11. попуст од 20% и на 25.11. на самиот финиш на шопинг акцијата добивате 15% попуст на селектираната понуда. Станува збор за ексклузивно портфолио на брендови чии мирисни бестселери во други прилики не се опфатени со намалувања, затоа ова е вистинска прилика да свратите до својата омилена Belodore парфимерија и да ги пробате сите оние парфемски брендови кои досега не биле на вашиот “lifestyle радар“.

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-02.jpg

Од најретки состојки па до единствени брендови, Belodore Black Friday не е само славење на шопингот, туку и прилика да се потсетиме на се она исконски извонредно сместено во шишенце од омилениот парфем. Еволутивната таписерија од парфемскиот занает постојано нуди нешто ново и вредно за промени, а во неделата кога целиот свет ја подготвува својата шопинг листа за претстојните празници, тука е и приликата за поволно купување која овој ланец на премиум парфимерии ја нуди на одреден асортиман и кој трае се до 25.ноември. 

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-03.jpg

Привлечноста на Black Friday еуфоријата не е само во тоа што премиум сегментот на lifestyle доменот тогаш е повеќе достапен до широката клиентела, туку затоа што тогаш и полесно се одлучуваме да експериментираме со новитети. Belodore е секогаш насочен кон оние кои го препознаваат необичното, авангардно, но и ги почитуваат временските кодови на елеганција: без разлика дали се работи за класичните куќи со импресивна парфемска традиција или свежо лансираните мирисни новитети, овие парфемски куќи се гордеат со неспоредлива селекција и прецизно поимање на животниот стил преточен во мирисна есенција.

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-04.jpg

Ова е воедно и единствена Belodore иницијатива за да се замени гужвата во текот на еден ден и да се купува со уживање и леснотија во текот на целата недела - што е посебно значајно за оние кои во “последен момент“ ќе се сетат за уште нешто што би сакале да купат. Belodore парфимерија со своите деликатни осветлувања и префинетиот декор, ве очекува да го започнете својот Black Friday шопинг ритуал.

Подгответе се за сопствена мирисна екстраваганција по никогаш подобри цени!

www.belodore.com

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-05.jpg

Србија – Белград, Нови Пазар, Хрватска – Загреб, Унгарија – Будимпешта, Македонија – Скопје, Црна Гора – Подгорица, Порто Монтенегро, Бугарија – Софија.

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-06.jpg

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-07.jpg

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-08.jpg

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-09.jpg

raskoshen-black-friday-vo-tekot-na-cela-nedela-nikogash-podobri-popusti-vo-belodore-parfimerii-10.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg