Почнува продажбата на билети за 27-та Златна бубамара на популарноста

Денеска, точно на пладне, ќе бидат пуштени во продажба билетите за најновото издание на Златна бубамара на популарноста, убедливо најпопуларната манифестација кај нас, која оваа година ќе се одржи на 22 февруари во арената „Борис Трајковски“.

pochnuva-prodazhbata-na-bileti-za-27-ta-zlatna-bubamara-na-popularnosta-01.jpg

Под мотото „Кој чека ќе дочека“, омилената манифестација ќе направи се што ветила во рамки на својот 27-ми мандат - сатирично ќе ја раскаже изминатата година и ќе ги донесе на иста сцена најпознатите уметници од Македонија и регионот.

pochnuva-prodazhbata-na-bileti-za-27-ta-zlatna-bubamara-na-popularnosta-02.jpg

Билетите ќе бидат пуштени во он-лајн продажба од 12 часот преку сервисите на karti.com. mk и МКТickets.mk или во цвеќарницата „Розе Веро 2“.

pochnuva-prodazhbata-na-bileti-za-27-ta-zlatna-bubamara-na-popularnosta-03.jpg

Во време кога нема никаков ред – редно е да имаме ред и седиште на 27-та Златна бубамара на популарноста. Влезот ќе биде дозволен и за посетители со стари лични карти и пасоши, за кои ќе има организирано колективно фотографирање, делење образци и потписи.

pochnuva-prodazhbata-na-bileti-za-27-ta-zlatna-bubamara-na-popularnosta-04.jpg

Од организацијата на Златната Бубамара најавуваат незаборавен спектакл од 3 часа. Да се чекираме на бубамарскиот лет број 27. Набавете си на време карта за убаво расположение.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg