Доживејте ја елеганцијата на Венеција во Скопје

Од 1987 година, ВЕНЕЦИЈА мебел е врвна дестинација во Македонија за извонреден мебел и уредување на домот. Нивната страст за извонредна изработка и елегантни дизајни го издржа тестот на времето, со два големи изложбени салони во Прилеп, секој со површина од 2.000 m² и современа онлајн продавница што ја носи нивната врвна колекција на селектиран мебел до клиентите. 

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-01.jpg

Оваа година, оваа компанија го носи духот на Венеција во Скопје на Саемот за мебел, нудејќи извонредно искуство каде новите трендови се среќаваат со модерниот комфор. Откријте ја нивната ексклузивна колекција која ја носи романтиката и луксузот на светските трендови, по исклучително добри цени директно во вашиот дом или канцеларија.

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-02.jpg

И уште нешто, ВЕНЕЦИЈА мебел ве поканува да посетете го нивниот штанд кој доминира на саемот и да бидете дел од нивниот Grand Giveaway! 

Нудат романтично патување за двајца во волшебната  Венеција. Замислете да се шетате низ историските улици, да се возите во гондоли и да го искусите градот што е култна престолнина на стилот.

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-03.jpg

Не ја пропуштајте оваа единствена можност да ги истражите иновативните дизајни на мебел на ВЕНЕЦИЈА мебел - бренд кој е повеќе од само мебел, тие се начин на живот.

„Придружете ни се на скопскиот саем за мебел да ја донесеме Венеција во вашиот дом“.

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-04.jpg

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-06.jpg

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-07.jpg

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-08.jpg

dozhivejte-ja-elegancijata-na-venecija-vo-skopje-09_copy.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg