Македонски фризери и шминкери на COSMOPROF 2024, кој е врв во иновациите и трендовите во убавината

Оваа блескава пролет, голем број фризери и шминкери од Македонија беа присутни во престижните сали на COSMOPROF Болоња, Италија, настан познат по собирањето на кремот на професионалната индустрија за убавина.

makedonski frizeri i sminkeri na cosmoprof 2024 koj e vrv vo inovaciite i trendovite vo ubavinata 2

Март 2024 година означи уште едно поглавје од оваа славна традиција, бидејќи Вертикал Вејв – овластениот дистрибутер на почитуваниот професионален бренд за нега на коса, IMEL – оркестрираше извонредна посета на COSMOPROF Болоња во Италија, олицетворение на витрините за убавина и фризури.

COSMOPROF Болоња ја означува извонредноста во светот, собир што ја надминува обичната изложба за да стане клучно место на собир за оние кои се во првите редови во сферата на козметиката и фризерството. Тоа е место за иновации, каде што ентузијастите и професионалците се спојуваат за да се нурнат во најновите трендови, да се вклучат во збогатување на дијалогот и да создадат врски и да разменат искуства.

makedonski frizeri i sminkeri na cosmoprof 2024 koj e vrv vo inovaciite i trendovite vo ubavinata 3

Македонската делегација, составена од фризери и шминкери, уживаше во организација на настан кој достигна нови височини кога станува збор за сјајот на козметиката и стилот. Тие беа сведоци на уметноста и вештината на реномирани практичари од различни земји, прикажувајќи чуда од фризури полни со креативност и експертиза.

makedonski frizeri i sminkeri na cosmoprof 2024 koj e vrv vo inovaciite i trendovite vo ubavinata 1

Покрај тоа, овие претставници навлегоа во новитетите на колекцијата IMEL Professional, линија на производи што го негуваат и здравјето на косата и го поттикнуваат долгорочниот квалитет. Овие иновации, достапни исклучиво во фризерските салони, ја нагласуваат посветеноста на брендот за извонредност и збогатување на професионалните практики за убавина. Повеќе инфо на hairstyle.mk

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg