Згодниот син на Џон Бон Џови е копија на татко му – мами воздишки со изгледот, во врска е со Мили Боби Браун (фото)

Џејкоб, 19-годишниот син на Џон Бон Џови, изгледа речиси идентично како неговиот татко и мами воздишки со русата коса и сините очи, а моделот моментално се обидува да се пробие во филмската индустрија. Тој е во врска со актерката Мили Боби Браун од серијата Stranger Things.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-01.jpg

Џон Бон Џони, вокалистот на ултра популарниот бенд Bon Jovi, е еден од ретките познати мажи кои можат да се пофалат со стабилен брак. Тој и сопругата Доротеа се во брак од далечната 1989 година, а заедно имаат четири деца – Џејкоб, Ромео, Стефани и Џеси.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-13.jpg

Трите негови деца не се експонираат во јавност, но 19-годишниот син Џејкоб почна да привлекува многу внимание, најмногу поради неговиот изглед.

Џејкоб, или Џејк, гради кариера во модната индустрија. Неодамна тој се појави на насловната страница на магазинот Men About Town, а она што привлече најмногу внимание е неговата сличност со татко му.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-12.jpg

Со руса коса и сини очи, Џејк изгледа речиси идентично со познатиот музичар, а на фотографиите покажува и дека е во одлична форма.

На највпечатливите фотки, згодното 19-годишно момче позира топлес, облечен само во розови панталони.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-04.jpg

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-05.jpg

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-09.jpg

Иако татко му Џон е една од најпознатите музички ѕвезди, Џејк наводно не планирал музичка кариера. Наместо тоа, покрај тоа што е модел, тој сакал да проба да се пробие и во филмската индустрија.

Всушност, тој живее во Њујорк каде што се обидува да ја започне актерската кариера.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-06.jpg

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto07.jpg

Моментално Џејк е во врска со младата актерка Мили Боби Браун, најпозната по хит-серијата Stranger Things.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-16.jpg

Гласините за нивната врска почнаа уште во 2021 година, откако Џејк сподели селфи со актерката. Набрзо потоа беа забележани како се држат за рака во Њујорк. Годинава, на доделувањето на BAFTA наградите, тие првпат се појавија на настан како пар.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-10.jpg

Покрај обидите да се пробие во светот на славните, Џејк е и хуманитарец како татко му. Тој, заедно со браќата и сестрата, активно е вклучен во фондацијата на неговите родители чија цел е да им помогне на бездомниците и гладните.

zgodniot-sin-na-dzhon-bon-dzhovi-e-kopija-na-tatko-mu-saka-da-stane-akter-vo-vrska-e-so-mili-bobi-braun-foto-11.jpg

Тие имаат и ресторани – Soul Kitchen – каде што гостите можат да платат со она што имаат. Односно, гостите можат да јадат таму дури и ако немаат воопшто пари. Со ова им помагаат на околните бездомници и луѓе кои се соочени со сиромаштија.

Повеќе фотки од Џејк на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Џон Сина (46) сака живот без деца: „Уживам и енергијата ја трошам на тоа да бидам најдобар сопруг“ „Навистина уживам во мојот живот. Благословен сум да правам и да видам работи, к...
Тврди дека го посрамотиле – Зошто Џеки Чен нема да му го остави наследството на синот и не сака да ј... „Ако е способен сам ќе си заработи пари, ако не е, само ќе ги потроши моите“ – с...
10 светски ѕвезди кои биле во врска и со мажи и со жени Некои од најголемите светски ѕвезди не кријат дека ги привлекуваат и двата пола,...
Ја милува по лицето, откако таа ја помина ноќта во неговиот дом – Дали Ирина Шајк е во врска со Том...  „Том ја зема Ирина со автомобилот, останаа во неговиот дом цела ноќ, а сле...
14 најубави парови кои издоминираа на Оскари 2024 и забавата по доделувањето (фото) Марго Роби во тоалета како песочен часовник, со природна фризура и шминка позира...
Се избори за ќерката да биде скромна девојка, 12 години ѝ беше и мајка и татко – Како Кејти Холмс до... Во изминативе 12 години додека Том Круз никогаш не ја спомнал ќерката Сури, на К...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg