Тест за размрдување на мозокот: Дали размислувате брзо и прецизно?

Денес ви нудиме уште една шанса да го размрдате мозокот и да го истренирате да мисли побрзо и попрецизно.

test-dnevna-doza-razmrduvanje-na-mozokot-001.jpg

На секоја фотографија има по нешто што е лесно воочливо, но за жал, порати оптовареноста со информации, на сите ни треба малку подолго време.

Сконцентрирајте се и може да почнете:

Кликнете на илустрациите за да го проверите одговорот. 

Тест – Дневна доза размрдување на мозокот
 1. 1. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Која фигура е различна од другите?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Што е погрешно тука?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Најди ја девојката:
  Кликни за одговорот
 5. 5. Ја гледате ли грешката тука?
  Кликни за одговорот
 6. 6. За колку време ќе ги најдете 6-те Y букви?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Кој број недостасува во низата?
  Кликни за одговорот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тест: Како размислувате, според она што го гледате на илустрацијата? Брз тест кој ќе ви открие малку повеќе за самите себе. Можеби и некоја информаци...
Тест: Проверете колкав е вашиот потенцијал според сликата што ќе ја изберете Сите се одликуваме со уникатни квалитети и вештини кои ни стојат на располагање ...
Тест за најупорните: Ќе ги најдете ли скриените предмети? Тестирањето на очите секогаш било и ќе остане предизвик за сите генерации... ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg