9 најризични места каде НЕ треба да ги чувате презервативите


9 најризични места каде НЕ треба да ги чувате презервативите

Понекогаш од што сакате да ги скриете за да не бидат на лесно достапно или видливо место, може да направите кобна грешка. Затоа, со време запаметете каде НЕ СМЕЕ да ги чувате презервативите.

tumblr_mtftg9SjZB1rbzhmlo1_1280.jpg

Би можело да ве интересира:

Не е лесно да се биде мајка... (фото) „Само седи дома со детето и после се жали уморна била. Е како така кога не оди н...
8 знаци дека сте достигнале зрелост Годините не се мерка за ништо и тоа многупати во животот се докажало како точно....
„Не е лесно да се биде сладок“ - Криси Тајген сподели фотка од детство... Криси Тајген е кралица на социјалните мрежи, како што многумина ја нарекуваат, и...