Астро ќоше: Која е најчестата лага која ја изговара секој хороскопски знак?


Астро ќоше: Која е најчестата лага која ја изговара секој хороскопски знак?

Сите понекогаш кажуваме некои лаги без лоша намера, по кои многумина може да нè препознаваат.

astro-kjoshe-koja-e-najchestata-laga-koja-ja-izgovara-sekoj-horoskopski-znak-01.jpg

Колку пати ви се случило да кажете нешто и речиси сите да знаат дека нема да биде така како што кажувате?

Хороскопот игра улога и во тоа, па погледнете која е најчестата лага на хороскопските знаци.

astro-kjoshe-koja-e-najchestata-laga-koja-ja-izgovara-sekoj-horoskopski-znak-02.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: Животно мото по кое се води секој знак Oд кое животно мото се води секој хороскопски знак? Со која мисла низ глава знац...
Астро ќоше: Колку лаже секој хороскопски знак? Колку често лагите ви се алатка за да се извадите од некоја ситуација? Дали пост...
Астро ќоше: Какво селфи ќе направи секој хороскопски знак? Дали и вие обожавате да правите селфи фотки? Какви правите најчесто? Сами, со пр...