Како да се грижите за своето ментално здравје? (фото)


Како да се грижите за своето ментално здравје? (фото)

kako-da-se-grizhite-za-svoeto-mentalno-zdravje-foto-01.jpg

Постојано сме во трка по нови цели, постојано сме растргнати на сите страни, нè мачат проблеми, недостиг од време, пари и што уште не.... Резултат на тоа е запуштеното ментално здравје.

Како да го спречите ова?

kako-da-se-grizhite-za-svoeto-mentalno-zdravje-foto-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Моите цели vs. твоите цели (фото) Дали приоритет ви се парите и луксузот или хранењето на душата со убавините на п...
Одговор во 3 збора зошто сум сингл (фото) Дали постојано ви го поставуваат прашањето зошто сте сингл? Како убава и паметна...
Бебето спие мирно - до мигот кога мајката ги затвора очите (фото) Работите со правосмукалката, па ви ѕвони телефонот, па трубат автомобилите од ул...