Бебето спие мирно - до мигот кога мајката ги затвора очите (фото)


Бебето спие мирно - до мигот кога мајката ги затвора очите (фото)

bebeto-spie-mirno-do-migot-dodeka-majkata-gi-zatvori-ochite-foto-01.jpg

Ако сте мајка, тогаш оваа ситуација ви е сосема позната.

Работите со правосмукалката, па ви ѕвони телефонот, па трубат автомобилите од улицата и вашето бебе мирно си спие, но во мигот штом ги затворите очите, тоа е наспано и будно.

Слатки маки:

bebeto-spie-mirno-do-migot-dodeka-majkata-gi-zatvori-ochite-foto-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Моите цели vs. твоите цели (фото) Дали приоритет ви се парите и луксузот или хранењето на душата со убавините на п...
Одговор во 3 збора зошто сум сингл (фото) Дали постојано ви го поставуваат прашањето зошто сте сингл? Како убава и паметна...
Како да се грижите за своето ментално здравје? (фото) Постојано сме во трка по нови цели, постојано сме растргнати на сите страни, нè ...