Одговор во 3 збора зошто сум сингл (фото)


Одговор во 3 збора зошто сум сингл (фото)

odgovor-vo-2-zbora-zoshto-sum-singl-foto-01.jpg

Дали постојано ви го поставуваат прашањето зошто сте сингл? Како убава и паметна девојка како вас не може да си пронајде момче?

Дали чувствувате обврска дека секому треба да објаснувате зошто не сте си ја пронашле сродната душа?

Одговорете им шеговито:

odgovor-vo-2-zbora-zoshto-sum-singl-foto-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Моите цели vs. твоите цели (фото) Дали приоритет ви се парите и луксузот или хранењето на душата со убавините на п...
Бебето спие мирно - до мигот кога мајката ги затвора очите (фото) Работите со правосмукалката, па ви ѕвони телефонот, па трубат автомобилите од ул...
Бизарното деколте на Сајмон Кауел (фото) Сајмон Кауел е познат по незакопчаните кошули, кои како да му станаа препознатли...