Рековте, жените и мажите се еднакви?


Рековте, жените и мажите се еднакви?

Тука не се работи за феминизам или борење за женските права. Се работи за едноставна реалност.

rekovte-zenite-i-mazite-se-ednakvi-001.jpg

Рековте, жените и мажите имаат исти шанси за успех и развој?

Сепак изгледа дека патот на мажите е „почист.“

Би можело да ве интересира:

За кои 8 работи мора да станете сериозни во животот? (фото) Во ред е да го сфаќате животот како забава и да сакате да го искористите максиму...
7 работи кои не можеме да ги купиме со пари, а се повеќе од потребни Кога некој ви зборува за среќа, што прво ви паѓа на ум? Сигурно во топ 3-те рабо...
9 работи за кои никому не должите извинување Постојат работи за кои треба да се извините и работи за кои не треба да се објас...

Најчитани неделава