Астро ќоше: Како реагираат хороскопските знаци кога ќе им кажат „Те мразам“?


Астро ќоше: Како реагираат хороскопските знаци кога ќе им кажат „Те мразам“?

astro-kjoshe-kako-regiraat-horoskopskite-znaci-koga-kje-im-kazhat-te-mrazam-01.jpg

Какви се хороскопските знаци кога некој испраќа отровни стрели кон нив? Кои не се оптоваруваат и велат „Тоа е животот“, а кои се бесни и врескаат „И јас те мразам тебе“?

astro-kjoshe-kako-regiraat-horoskopskite-znaci-koga-kje-im-kazhat-te-mrazam-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: Животно мото по кое се води секој знак Oд кое животно мото се води секој хороскопски знак? Со која мисла низ глава знац...
Астро ќоше: Какви се хороскопските знаци кога се тажни? Какви се хороскопските знаци кога ќе им потонат сите бродови? Дали се мразат себ...
Астро ќоше: Кои хороскопски знаци се секси, а кои слатки? Кој од хороскопските знаци заведува со сексапил, а кој со шарм? Кои го носат епи...