Квиз со бои кој ќе ви открие - Една работа која вреди да ја направите во 2017-та


Квиз со бои кој ќе ви открие - Една работа која вреди да ја направите во 2017-та

Веројатно сите имаме список на работи кои очекуваме да ги направиме или завршиме во новата година, но на 31-ви декември ќе сфатиме дека не сме ни до половина.

kviz-so-boi-koj-ke-vi-otkrie-edna-rabota-koja-vredi-da-ja-napravite-vo-2017-ta-01.jpg

За да не се оптоварувате со листи и списоци, забавувајте се и врз база на вашите избори на бои и шари, и така откријте која работа вреди да ја направите во оваа 2017-та.

Не мора да го промените светот, доволно е да побарате покачување, да вдомите животинче или научите нова вештина.

Квиз со бои кој ќе ви открие - Една работа која вреди да ја направите во 2017-та
  1. 1.


  2. 2.


  3. 3.


  4. 4.


  5. 5.


  6. 6.


  7. 7.


М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која е вашата работа од соништата? Кога бевме мали, сите сакавме да станеме доктори, наставници, астронаути, пејачи...
Квиз: 10 прашања кои точно ќе ги одговорат само луѓето со големи општи... Некои работи од училишните денови ни остануваат засекогаш врежани во главата... ...
Дали имате перверзен ум? Луѓето со безобразен ум секогаш ги гледаат работите на повеќе начини. Веруваат д...