Квиз: Дали сте „тим Меган“ или „тим Кејт“?


Квиз: Дали сте „тим Меган“ или „тим Кејт“?

Уште од првиот ден откако официјално Меган Маркл стана кралски член, почнаа споредбите и претпоставките – дали Меган ќе ја засени Кејт или сепак Кејт е непобедлива?

kviz-dali-ste-tim-megan-ili-tim-kejt-001.jpg

Дали вие сте тим Меган или тим Кејт?

Секако, прашањата не треба да ги разберете пресериозно, важно е добро да се забавувате.

Кој е вашата кралска миленичка?

Квиз: Дали сте „тим Меган“ или „тим Кејт“?
 1. 1.

 2. 2.

 3. 3.

 4. 4.
  Морам да го гушнам
  Само се насмевнувам, доволно е
 5. 5.

 6. 6.

 7. 7.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали сте „тим Тамара Тодевска“ или „тим Елена Ристеска“? На која од овие две македонски пејачки наликувате повеќе според навиките и начин...
Квиз: Што мисли вашата свекрва за вас? Дали има вистина во вицевите за снаи и свекрви? Дали во овој однос секогаш летаа...
Квиз: Што открива за вас најскокотливиот дел од телото? Која е вашата слаба точка на која никој не смее да ве допре? Сите имаме барем ед...