Логички проблем: Во која од трите девојки е заљубен дечкото?


Логички проблем: Во која од трите девојки е заљубен дечкото?

Зошто жените ретко го прават првиот чекор? Очигледно, бидејќи не се сигурни дали и мажот ги има истите симпатии и намери.

logicki-problem-vo-koja-od-trite-devojki-e-zaljuben-deckoto-001.jpg

Оваа логичка загатка ќе ви помогне полесно да го процените и научите говорот на телото кај мажите.

Во ситуацијава има еден маж и 3 жени до него. Но, тој е заљубен само во една од нив.

Колку време и анализи ќе ви требаат за да процените – во која?

Дајте си време колку што ви е потребно пред да одговорите:

Во која од трите девојки е заљубен дечкото?
  1. За која девојка е заинтересиран дечкото на илустрацијата?
    Девојка број 1
    Девојка број 2
    Девојка број 3
 

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Колку години има мојот брат? Како ви оди математиката? Дали при пресметките внимавате и на најмалите детали? ...
Квиз: Колку работни места ќе смените во животот? Дали сте од оние луѓе кои сакаат стабилност и задоволни се со едно работно место...
Квиз: Колку сте психички зрели? Животот е тежок и зрелоста не се достигнува преку ноќ. Тоа е еден долг и напорен...