Квиз: Колку добро ги чувате тајните на пријателите?

Дали сте личност на која луѓето можат да ѝ се доверат, или, пак, сте од оние што ја чекаат првата можност за да се пофалат што дознале? Знаете ли да чувате тајна?

kviz-kolku-dobro-gi-chuvate-tajnite-na-prijatelite-01.jpg

Овој забавен квиз ќе ви помогне да откриете нешто повеќе за себе, а може и да ви укаже на што треба да внимавате во иднина.

Дали сте личноста на која секој може да ѝ се довери или, пак, сте од оние што се „испуштаат“ и ги кажуваат и своите и туѓите тајни тогаш кога никој не очекува?

Тестирајте се!

Колку добро ги чувате тајните на пријателите?
 1. 1.
  Само кога се под дејство на алкохол
  Не
  Да, прво мене ми се јавуваат!
  Зошто е важно ова?
 2. 2.
  Ако нема што друго да се чита
  Секако, читам сѐ што ќе ми се види интересно
  Само ако некој сподели нешто на Фејбук, па ме интересира
  Не, немам време за трачеви
 3. 3.
  Само ако е неопходно
  Никако
  Не размислувам за уцени, но често може да ми се случи несакајќи да кажам сѐ што ми довериле
  Не, никој ништо не ми кажува
 4. 4.
  Да
  Да, ама потоа му кажав на професорот да знае
  Само кога станувало збор за блиски пријатели
  Не, секогаш си ги криев тестовите со рака
 5. 5.
  Да, кога треба да им кажам на другите пријатели за што сме зборувале
  Како може да се фотографираат пораките?
  Да, кога станува збор за нешто што ме насмеало, па сакам да го споделам
  Да, но редовно ги бришам сите пораки што не ми требаат
 6. 6.
  Да
  Не
  Се обидов, но ми беше страв дека ќе ми го најдат, па престанав
  Сѐ уште водам дневник
 7. 7.
  Не
  Да, ако знам дека тоа е за доброто на сите
  Да, ако треба да му помогнам на пријателот
  Да, ако ми платат доволно

Б. С. Б. | Црнобело / фото: freepik.com

Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку сте млади во душа? Дали сте дете во душа или вашата душа има повеќе од 50 години? Колку младо се чу...
Квиз: Што ви се јаде во моментов? Ви се јаде нешто во моментот, а не знаете што? Можеби не сте премногу гладни, но...
Квиз: Како ја изразувате љубовта? Како наједноставно ја покажувате љубовта? Дали го правите тоа преку гестови, под...
КВИЗ: Дали имате моќ да правите избори кои ве носат на следно ниво во животот? Дали квалитетот ви е важен пред квантитетот? А напредокот во технологијата? Дали...
Квиз: Дали се заљубувате лесно? Имате срце од камен и тешко им се препуштате на чувствата или се заљубувате уште...
Квиз: Кое е ваше идеално место за летување? Париз, Цирих или Барселона? Море, планина или град кој не сте го посетиле претхо...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg